Ur handitan : bi egun Arantzazun - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: bi egunez murgildu da Xabier Madariaga Arantzazuko frantziskotarren bizimoduan. Zer pentsatzen dute beren paretetatik at dagoen munduaz, Elizaren bilakaeraz eta azaleratu diren sexu-abusuez? (2019ko maiatzak 28)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Eliza Katolikoa; Fedea; Gizarte-balioak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak