Ur handitan : desioaren bidetik - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: ezintasunen bat duten pertsonen sexualitatea aztertu du Xabier Madariagak. Hainbat protagonistaren testigantzak jaso ditu eta sexu-laguntzaileen lana ezagutu du. (2019ko urtarrilak 15)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak