Flamenkoak - Busquets, Jordi; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2021)
Bilduma honetako liburuak txikienentzat dira, jolastuz animaliak ezagutzen has daitezen.
2 - 4 urte (urdina)
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura