Ur handitan : alkoholismoa - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: alkoholismoaren gaineko saioa egin dute. (2018ko ekainak 26)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Alkoholismoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak