Ur handitan : positibo - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: seropositiboen bizimodua garai batetik hona nola hobetu den erakutsi dute. (2018ko ekainak 12)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: HIESa; Pertsona seropositiboak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak