Ur handitan : dena ala ezer ez - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: ludopatiaren gaineko saioa egin dute. (2018ko maiatzak 29)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Mendekotasuna (Psikologia); Ludopatia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak