Zaindu dezagun gure planeta - Daynes, Katie; Santxez Munain, Amets; Faccioli, Ilaria; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Lurra da gure planeta bakarra, baina orain arte ez dugu oso ondo zaindu. Ikusi zer ez doan ondo eta nola konpon ditzakegun gauzak: egin aukera ekologikoak, murriztu eta berrerabili, erabilera bakarreko plastikorik ez, zaindu erleak, bildu zaborra, erosi tokikoa...
Looking after our Planet
Keywords: Ingurumena -- Babesa; Lurra (Planeta); Erreferentzia-materialak