Maurice Sendaken "Piztiak bizi diren lekuan" obra lantzeko proposamen didaktikoa - Agiriano, Asun; Sendak, Maurice (1928-2012); Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2019)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. "Piztiak bizi diren lekuan" liburua lantzeko proposamen hau Asun Agiriano Arrasateko Udal Liburutegiko bibliotekariak aurkeztutakoa da.
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak