Gregorio Muroren "Jon eta Mirka" obra lantzeko lehen proposamen didaktikoa - Mercero, Imanol; Muro, Gregorio; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2019)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. Gregorio Muroren "Jon eta Mirka" obra lantzeko proposamen hau Imanol Mercero kritikari eta Galtzagorri elkarteko kideak aurkeztutakoa da.
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak