Irati Jimenezen "Nora ez dakizun hori" nobela lantzeko proposamen didaktikoa - Fernandez Perez, Kristina; Otxandorena, Antxone; Jimenez, Irati; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2019)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. Irati Jimenezen "Nora ez dakizun hori" nobela lantzeko proposamen hau Kristina Fernandez eta Antxone Otxandorena Bigarren Hezkuntzako Euskal Hizkuntza eta Literaturako irakasleek aurkeztutakoa da.
DBH, 1. eta 2. mailak.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak