Joxan Ormazabalen "Ilunorduak eta argilaurdenak" liburua lantzeko proposamen didaktikoa - Etxaniz Erle, Xabier; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2018)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. Joxan Ormazabalen "Ilunorduak eta argilaurdenak" liburua lantzeko proposamen hau Xabier Etxaniz Erle irakasle, kritikari eta ikertzaileak aurkeztutakoa da.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak