Ramon Saizarbitoriaren "Gorde nazazu lurpean" nobela lantzeko proposamen didaktikoa - Olaziregi, Mari Jose; Saizarbitoria, Ramon; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2018)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. Ramon Saizarbitoriaren "Gorde nazazu lurpean" nobela lantzeko proposamen hau Mari Jose Olaziregi irakasle, kritikari eta ikertzaileak aurkeztutakoa da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak