Koldo Izagirreren "Dumitru" nobela lantzeko proposamen didaktikoa - Retolaza Gutierrez, Iratxe; Izagirre, Koldo; Serrano Mariezkurrena, Amaia; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2018)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. Koldo Izagirreren "Dumitru" nobela lantzeko proposamen hau Amaia Serrano eta Iratxe Retolaza EHUko irakasle, kritikari eta ikertzaileek aurkeztutakoa da.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak