Ur handitan : elkarri begira: lehenengo atala - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: ETA desagertu osteko elkarbizitza izan dute hizpide, non eta Errenterian. Herrikoak bertakoak izan dira gonbidatuak. (2018ko maiatzak 8)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Terrorismoaren biktimak -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Elkarbizitza; Bakea; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak