Ur handitan : "Yo pisaré las calles nuevamente..." - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: pentsio duinen aldeko borrokan dabiltzanengana hurbildu dira. (2018ko apirilak 24)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Erretiro-pentsioak -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak