Ur handitan : gazteen libertimenduaz - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: gazteen munduan murgildu da Xabier Madariaga. (2018ko martxoak 27)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Gazteak -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak