Ur handitan : mendea eta segundoa: Miguel Gallastegi - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: Miguel Gallastegi omendu dute. (2018ko martxoak 6)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Gallastegui, Miguel -- (1918-2019); Euskal pilota; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak