Ur handitan : memento - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: bat-batean, segundo batetik bestera, bizitza goitik behera aldatu zaien pertsonak izan dira protagonistak. (2018ko urtarrilak 16)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Istripuak -- Egoera pertsonalak; Emigrazioa eta immigrazioa -- Egoera pertsonalak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak