Ur handitan : boxeoa - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: bost boxeolari elkarrizketatu ditu aurkezle bilbotarrak. Honako hauek dira boxealariak: Uzuri Arebalo, Jon Fernandez "Jonfer", Kerman Lejarraga, Ibon Larrinaga eta Danel Abando. (2017ko abenduak 19)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Boxeoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak