Ur handitan : indarkeriaren jabeak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: poliziaren bortizkeriaren biktimei buruz jardun dira. (2017ko abenduak 12)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Polizia-gehiegikeriak; Estatu terrorismoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak