Ur handitan : etxean ezin geratu - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. (2020ko martxoak 31)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: COVID-19a -- Konfinamendua -- Alderdi sozialak; Koronabirusa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Telesaioak