Ur handitan : jauzia ezezagunerantz - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: tradizioa berrinterpretatuz etorkizuna asmatu duten sortzaileak elkarrizketatu ditu Xabier Madariagak, alegia, musika eta dantza baliatuz iragana orainera ekarri duten artistak. (2017ko abenduak 5)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Arte-sorkuntza; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak