Ur handitan : jaioberrien arrasto galduak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: haur lapurtuei buruz aritu dira Xabier Madariaga eta saioko elkarrizketatuak. (2017ko azaroak 28)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Haur lapurtuak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak