Ur handitan : handiak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: neurri estandarretatik kanpoko gorpuzkerak dituzten pertsonak izan dira saioko protagonistak. (2017ko azaroak 21)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Giza gorputza -- Estandarretik kanpoko gorpuzkerak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak