Ur handitan : egunero bizi - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. Kapitulu honetan: koronabirusaren ondorioz, erresidentzia barruan gelditzea erabaki duten langileak elkarrizketatu ditu Xabier Madariagak. (2020ko apirilak 21)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Koronabirusa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Telesaioak