Ur handitan : 21. kromosoma, XXI. mendean - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: Down-en sindromea duten pertsonak izan dira protagonistak. (2017ko azaroak 14)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Down-en sindromea; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak