Ur handitan : euripean jaio - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. Kapitulu honetan: guraso izan berri direnen eta haurdun dagoen emakume baten esperientziak bildu ditu Xabier Madariagak.(2020ko apirilak 08)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: COVID-19a -- Konfinamendua -- Alderdi sozialak; Koronabirusa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak