Ur handitan : gurasoen apustua - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: hezkuntza-eredu alternatiboei buruz jardun dira. (2017ko azaroak 7)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Pedagogia; Hezkuntza-sistema -- Eskola alternatiboak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak