Ur handitan : hitza eta bortitza - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: Indarkeria Matxistaren Kontrako Nazioarteko Egunaren karietara, sexu-bortizkeriari buruz aritu dira saioko protagonistak. (2017ko urriak 31)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Indarkeria matxista; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak