Kikura, Bikura eta Lakirikon : pailazo musikariak. 6 - Val, Mikel; Val, Inhar; Goiatz Multimedia ([Donostia] : Goiatz Multimedia, 2006)
Material honen helburua musikan aplikatzen diren kontzeptuak argitzea da. Ondoren, kontzeptu horien aplikazioa sustatu nahi da. Abesti bat ikasi eta prestatu beste klase batean abesteko. Bideoan pailazoen kapituluaz gain, kantak abesteko karaokea ere badago.
2007/09/20
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Musika -- Didaktika; Pailazoak -- Haur eta gazteentzako ikuskizunak; Haur-kantak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak