Ur handitan : zabalik - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2020)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bosgarren denboraldia. Kapitulu honetan: Saltoki historikoen eta, oro har, komertzio txikiaren biziraupena izan du hizpide saioak.(2020ko maiatzak 19)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Koronabirusa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Telesaioak