Ur handitan : klak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: buruko eritasunei buruz aritu dira. (2017ko urriak 24)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Buruko gaixotasunak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak