Ur handitan : minbizia - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren bigarren denboraldia. Kapitulu honetan: minbiziaz arituko dira. (2017ko urtarrilak 10)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Minbizia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak