Ur handitan : presiopean - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: eliteko kiroleko lehian egon diren edota dauden hainbat kirolari elkarrizketatu ditu saioak, baita aditu batzuk ere, horien kezkak, oztopoak, nahiak eta helburuak ezagutzeko. (2021eko otsailak 23) (2021eko ekainak 15)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Kirolariak -- Alderdi psikologikoak; Eliteko kirola -- Alderdi psikologikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak