Ur handitan : gazteen ahotik - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: Guztion bizitzak aldatu ditu urtebetez koronabirusak. Gazteei, ordea, ez zaie bizitza aldatu soilik: munduan euren lekua topatzen ari diren adin-tartean daudela, lehen esperiantzia asko ukatu dizkie pandemiak. (2021eko martxoak 29)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Koronabirusa; COVID-19a eta gazteak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Telesaioak