Ur handitan : lehen lerroan - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: mediku, erizain, erizain laguntzaile, anbulantzietako gidari, ospitaleetako garbitzaile zein bestelako osasun-langileak Covid19-aren pandemiaren kontrako borrokan lehen lerroan aritu dira urtebetez. (2021eko martxoak 16)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Osasun-langileak -- Covid 19; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak