Ur handitan : Kataluniak hordago - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2017)
Xabier Madariagak gidatuta, aktualitateari lotutako erreportaje saioaren hirugarren denboraldia. Kapitulu honetan: Katalunian ibili da Xabier Madariaga. 2017ko urriaren 1ean erreferenduma egin zenetik Katalunian izan diren gertakizunak biltzen dituen erreportaje eta saio berezien bildumako ale bat da honako hau. (2017ko irailak 19)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Kataluniako erreferenduma; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak