Ur handitan : euskarazko telesailak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: 'Hau da A.U.', 'Bi eta Bat', 'Goenkale', 'Hasiberriak', 'Go!azen', 'Alardea', 'Hondar Ahoak' eta 'Altsasu' telesailak izan dituzte mintzagai. (2021eko apirilak 6)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Telesailak -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak