Ur handitan : bizitzaren markak - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: Jaiotzen garenetik markak pilatzen hasten gara: zilborretik hasi eta zimurretaraino. Eta, bitartean, marka ezberdinak biltzen ditu norbere gorputzak: denonak ezberdinak, guztienak istorio desberdinetatik eratorriak. (2021eko ekainak 1)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak