Hau da ene ondasun guzia - Sarrionandia, Joseba; Ordorika, Ruper; Azkorbebeitia, Aitzpea; Arkotxa Mortalena, Fermín (Tafalla : Txalaparta ; Irun : Esan Ozenki Records, 2000)
Joseba Sarrionandiaren "Hau da ene ondasun guzia" disko-liburua aurkeztu zuten atzo (30) Donostian Txalaparta eta Esan Ozenki argitaletxeek. Liburuan, Ruper Ordorikak eta Aitzpea Azkorbebeitiak idatzitako eta Sarrionandiak aukeratutako poemak jaso dituzte. Diskoan berriz, Sarrionandiak berak irakurritako poemak entzun daitezke.
Contiene bibliogr. del autor
Nafarroako Gobernuko eta Eusko Jaurlaritzaren Kultura Sailen laguntzaz argitaratua
Testuak euskaraz, gaztelaniaz, frantsesez, ingelesez eta alemanez
Keywords: Euskal kantak -- XX. m; Poesia; Helduentzako Literatura