Ur handitan : mugan - Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Aktualitateari lotutako erreportaje saioa, Xabier Madariagak aurkeztuta. Tarteka, iragan hurbilera bidaiatuko du 'Ur Handitan' saioak, euskal herritar askoren emozioak astindu zituzten gertakariak aztertzeko. Kapitulu honetan: Afrikatik bizitza hobeago baten bila Europara datozen migranteentzako, Bidasoaldeko muga, oztopo bilakatu da azken urteotan. Euskal Herrian ez dago Ceutarik ez eta Gibraltarrik baina Irun eta Hendaia arteko mugan, Bidasoa ibaian, etorkinak hiltzen... (2021eko ekainak 29)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Emigratzaile klandestinoak; Euskal Herria -- Emigratzaile klandestinoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Telesaioak