Tribuaren berbak : Frantziaren itzal luzea - Amonarriz, Kike; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2014)
"Tribuaren berbak" ETB1 telebista kateko euskararen alde bitxienak erakusten dituen saioa da, 2013 eta 2015. urteen artean emititu zen, Kike Amonarrizek aurkeztuta. Euskarari eta komunikazioari buruzko programa da, eta bertan, euskararen alderdirik deigarrienak, interesgarrienak eta ezezagunenak agertzen dira modu entretenigarri eta dinamiko batean. Euskararen inguruko interesa piztu nahi du, jorratuko diren gaiekin ikusleak harritu, entretenitu eta informatu, eta jendeak izan ohi dituen kezkak eta galderak erantzun, beti ere, modu atsegin batean. (1. denboraldia,10. saioa, 2014-01-22)
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Soziolinguistika; Euskara -- Alderdi sozialak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak