Probabilitatea, gertaerak eta erlazioak : ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo hau aurreko bideoaren bigarren zatia da. Beraz, bideo hau ikusi baino lehen aurreko bideoa ikustea gomendatzen dizuegu, azalpen teorikoa baita. Bideo honetan bi ariketa desberdin izango dituzue, lehen ariketari dagokionez antzeko ariketa bat topa dezakezue kanalean. Erne! selektibitatean ariketa mota hau oso tipikoa da eta.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak