Entzumena - Suhr, Mandy; Sarasola, Jose Antonio; Gordon, Mike ([Euba] : Ibaizabal, 1994)
Zentzumenei esker ezagutzen dugu inguratzen gaituen mundua. Liburu argigarri eta atseginezko bilduma honek aztertzen du nola geuk, eta beste zenbait animaliak, erabiltzen ditugun geure zentzumenak. Liburu bakoitzak hainbat ohar dakartza guraso eta irakasleentzat, eta baita osagarrizko iharduketa batzuk ere, bertan agertu diren gaiak ondo ulertzen laguntzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zentzumenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Belarria -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak