Haurrei emandako tratu txarrak : atzematea, jatorria eta ondorioak - Muela, Alexander (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2007)
Haurrei tratu txar asko eta era askotakoak eman zaizkie historian zehar: fisikoak, emozionalak, arduragabekeriaz jokatzearen ondoriozkoak, baita sexu-esplotazio eta laneko esplotazioaren bidez eragindakoak ere.
Keywords: Haurrak -- Tratu txarrak; Baliabide digitalak; Monografiak