Babarren bidaiak - Brunhoff, Jean de (1899-1937); Rey, Uxue; Rey, Fernando (Rubí (Bartzelona) : Picarona, 2021)
Babar eta Celeste paisaiaz gozatzen. Zer bidaia ederra! Bizi ezazu berriz, etxeko txikienekin, haurren ipuinen lilura, irudi dotoreak dituzten istorio klasikoen lilura. Eta, gero, segi gozatzen ipuinaren bukaeran dauden asmakizunak irakurriz.
5 urtetik aurrera (urdina)
Le voyage de Babar
Keywords: Elefanteak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak