Plan GARATU Plana 1999-2000 : ikastaroak = Cursos - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila ([Vitoria-Gasteiz] : eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1999)
Argitalpen honek 1999/2000 ikasturterako ikastaroen deialdia zuzendu duen arautegia azaltzen du eta bertan ikastaro horien fitxak daude.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Irakasleak -- Ikastaroak; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Monografiak