Eraikuntza-lanak (Anvers : Ballon, 2017)
Ireki liburua eta ikusi zer gertatzen den eraikuntza-lanetan gauean zehar. Botoia sakatuz, hondeamakinako argiak piztu ditzakezu edota zeruko izarrak argitu dir-dir egin dezaten. Liburu ezin hobea ohera joan aurretik irakurtzeko.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura