Beldurrik gabe - Alonso, Manuel L.; Odriozola, Elena; Urkulo, Iraitz (Etxebarri : Begiko, 2021)
Istorio ausarta, egiazkoa, nork bere mugak gainditu eta hazteari buruzkoa. (S0(BEzberdina(S1 (Bizateagatik baztertua, Bittor beldurrez bizi da, besteengan pizten duen etsaitasuna dela-eta. Horregatik, Leonen lagun egitean, edozertarako prest egongo da bien arteko adiskidetasunari eusteko. s
12 urtetik aurrera (horia)
Sin miedo
Keywords: Adiskidetasuna; Bereizkeria; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak