Berunezko soldadutxoa - Canyelles, Anna; Julilustrador (Barcelona : La Galera, 2021)
Ba omen zegoen soldadutxo bat dantzari batekin maitemindu zena. Ezagutzen al duzu ipuin hau? Testua hizki larriekin.
1 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura